Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dilluns, 3 d’octubre del 2016

II NIT DEL GOURMET CATALÀ



La II NIT DEL GOURMET CATALÀ celebrada aquest dilluns 3 d’Octubre al Palau de Pedralbes de Barcelona, i a la que hi han assistit elaboradors, botiguers, distribuïdors, restauradors, i institucions, ha estat una festa del producte de qualitat, de la feina ben feta i de l’esforç de les empreses associades per a elaborar uns productes excel·lents amb innovacions continues.

40 membres del Clúster han presentat els seus productes a la vegada que han donat a conèixer les propostes més gourmet dels elaboradors associats.

L’acte ha estat presidit per la Honorable Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, qui ha atorgat el Premi Gourmet Català de l’Any al restaurant “El Celler de Can Roca”, premi recollit per Joan Roca. Durant l’acte institucional celebrat als Jardins del Palau també s’ha fet entrega del Premi al Creixement Empresarial per a la seva innovació a EL PASTORET DE LA SEGARRA i el Premi al Creixement Empresarial per al seu procés de internacionalització a AIGUA DE SANT ANIOL.

La trobada ha estat un marc inigualable per conèixer de primera mà els productes d’altíssima qualitat i excel·lència que elaboren els membres del Clúster i que conjuguen a la perfecció innovació, qualitat gourmet i procés artesanal.


Blai Peris. Olives de collita pròpia de la Terra Alta, un plaer pels sentits.

Liderou, qualitat per tradició “De la granja al plat”.

El Pastoret de la Segarra. Productes làctics artesans.

Kon Goh. Un viatge a l’origen del cacau.

Alemany. Qualitat i innovació en torrons i mel tot conservant la tradició de fabricació artesanal.

Torres. Snacks  gourmet des de 1969.

Torrons Vicens. Mestres Torronaires d’Agramunt que mantenen una fórmula i un procés d’elaboració tradicional.